POZIV NA INICIJALNI SASTANAK zainteresiranim pojedincima, formalnim i neformalnim grupama građana i pravnim subjektima

Općina Bosanska Krupa, u želji da obogati zimski kulturno-zabavni sadržaj u lokalnoj zajednici, pokreće inicijativu za organizaciju novogodišnje manifestacije po uzoru na popularne „advente“ koji se održavaju u većini većih gradova regiona.

Manifestacija bi bila organizirana na šetalištu u ulici „Patriotske lige“, u skladu sa realnim mogućnostima koje ima Bosanska Krupa, ali bi je činili programi koji podrazumijevaju manje muzičke koncerte, sadržaj namijenjen djeci i mladima, te naravno štandovi gdje bi se mogli kupiti i konzumirati predpraznični proizvodi (palačinke, fritule, kesteni, kolači, kuhano vino…)

Tim povodom načelnik Općine Bosanska Krupa Armin Halitović poziva sve zainteresirane pojedince, formalne i neformalne grupe građana i pravne subjekte iz Bosanske Krupe, koji na bilo koji način žele učestvovati u ovoj manifestaciji ili one koji smatraju da svojim prijedlozima i sugestijama mogu doprinijeti kvalitetnoj organizaciji da dođu na inicijalni sastanak koji će se održati 22. oktobra 2019. godine (utorak), u zgradi Općine Bosanska Krupa, s početkom u 11.00 sati.

Na sastanku će se razmotriti sve mogućnosti organizacije ove kulturno-zabavne manifestacije, te eventualno vrijeme održavanja i program.

Svi ste dobrodošli!