Prvi modul obuke YEP inkubatora poslovnih ideja u Bosanskoj Krupi

Prvi modul obuke YEP inkubatora poslovnih ideja u Bosanskoj Krupi je počeo!

Prepoznajući značaj podrške programu preduzetništva načelnik Armin Halitović je otvorio obuku.

Unatoč izvanrednim okolnostima i izazovima sa kojima se svi preduzetnici suočavaju učesnici su ipak prepoznali priliku za razvoj svojih preduzetničkih vještina i poslovnih ideja te su se aktivno uključili u obuku. Sve neophodne preporučene mjere se strogo poštuju sa ciljem zaštite zdravlja svih uključenih, te je Investicijska fondacija Impakt pripremila Smjernice za o mjerama zaštite zdravlja učesnika tokom obuka u okviru programa YEP inkubatora poslovnih ideja.

YEP inkubator poslovnih ideja omogućava pristup visokokvalitetnoj obuci u jačanju preduzetničkih vještina sa krajnjim ciljem izrade biznis plana, te stručne i mentorske podrške u registraciji, pokretanju biznisa ili jačanju postojećeg biznisa i dodatnom zapošljavanju.

Za najbolje ocijenjene biznis planove osigurana je finansijska i dugoročna mentorska podrška. Saradnja Investicijske fondacije Impakt i Općine Bosanska Krupa formalizovana je potpisivanjem Ugovora o saradnji na realizaciji programa podrške preduzetništvu na području ove lokalne zajednice