Javni poziv za prijavu zainteresiranosti za podizanje nasada maline

Ured za koordinaciju projekata u poljoprivredi (PCU) pri Federalnom Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva i poslovni LIDER „SPZ AGRODAR“ Bihać objavili su Javni poziv za prijavu zainteresiranosti za podizanje nasada maline.
Za aplikante sa područja grada Bosanska Krupa koji ispune uslove Javnog poziva, Grad Bosanska Krupa i Međunarodni fond za poljoprivredni razvoj (IFAD) sufinansirat će nabavku start paketa sa repromaterijalom.
Nabavku i isporuku start paketa izvršit će odabrani poslovni LIDER Projekta razvoja ruralnih preduzeća i poljoprivrede „SPZ AGRODAR“ iz Bihaća.
Prijave o zainteresiranosti za podizanje novih nasada maline mogu se predati i putem Službe za obrt, poljoprivredu i poduzetništvo Grada Bosanska Krupa do 07. 04.2023.godine.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Službi za obrt, poljoprivredu i poduzetništvo Grada Bosanska Krupa na kontakt telefon: 037/961-460.
U prilogu, Javni poziv za prijavu zainteresiranosti za podizanje nasada maline, Obrazac o zainteresiranosti i Upitnik za potencijalnog korisnika start paketa.

PO OVLAŠTENJU GRADONAČELNIKA
Stručni savjetnik za planiranje razvoja poljoprivrede
Skenderović Asima dipl. ing. poljop.

Javni poziv za prijavu zainteresiranosti za podizanje nasada maline

Obrazac o zainteresiranosti

Upitnik za potencijalnog korisnika start paketa