Obavijest za poljoprivredne proizvođače – Javni poziv za prijavu zainteresiranosti za revitalizaciju postojećih nasada maline

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači sa područja Grada Bosanska Krupa da su Ured za koordinaciju projekata u poljoprivredi (PCU) pri Federalnom Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva i poslovni LIDER SPZ „AGRODAR“ Bihać objavili Javni poziv za prijavu zainteresiranosti za revitalizaciju postojećih nasada maline u sezoni 2023. godine, sufinansiranjem nabavke repromaterijala za START pakete iz sredstava Projekta razvoja ruralnih poduzeća i poljoprivrede – READP.

Prijave o zainteresiranosti zajedno sa popunjenim anketnim upitnikom mogu se podnijeti i putem Službe za obrt, poljoprivredu i poduzetništvo Grada Bosanska Krupa do roka navedenog u javnom pozivu, a koje će Služba proslijediti poslovnom LIDERU SPZ „Agrodar“ Bihać.

U prilogu Javni poziv za prijavu zainteresiranosti za revitalizaciju postojećih nasada maline, Obrazac o zainteresiranosti i Upitnik za potencijalnog korisnika start paketa.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Službi za obrt, poljoprivredu i poduzetništvo Grada Bosanska Krupa na kontakt telefon: 037/961-460

Prilozi:

Javni poziv za START pakete REVITALIZACIJA POSTOJEĆIH NASADA MALINE

Obrazac o zainteresiranostiI – START paketi REVITALIZACIJA POSTOJEĆIH NASADA MALINE

Upitnik za korisnika START paketa REVITALIZACIJA POSTOJEĆIH NASADA MALINE