Najmlađi stanovnici Bosanske Krupe Novu godinu uz podjelu paketića proslavljaju sutra na gradskom šetalištu

Najmlađi stanovnici Bosanske Krupe Novu godinu uz druženje sa načelnikom Općine i Djeda Mrazom, te podjelu paketića proslavljaju sutra na gradskom šetalištu u ulici Patriotske lige. Program tzv. Dječije nove godine počinje u 14,00 sati i u njemu će nastupiti talentovani mališani sa bosanskokrupskog festivala Djeca pjevaju hitove.

Novogodišnje paketiće za mališane iz Bosanske Krupe obezbijedila je Općina Bosanska Krupa uz pomoć firmi Adna Commerc, Đana Commerc i TC Bingo.

U večernjim satima na istom mjestu, uz sponzorstvo lokalnih firmi, tehničku podršku Koncertne agencije STAGE ART i učešće domaćih bosanskokrupskih muzičara, a u organizaciji Općine i Centra za kulturu, upriličit će se i zabava za starije građane i njihove goste.

Novogodišnji program koji počinje u 22:00 sata ponudit će Krupljanima i njihovim gostima zabavu i druženje uz velike muzičke hitove i najdraže muzičare – Emira Hasića, te grupe “Od Bacha do sevdaha” i „Javni nered“.

Organizaciju dočeka Nove godine Općini Bosanska Krupa ovaj put finansijski pomažu firme: Krupa-kabine, Miss.net, El-gradnja, Regeneracija, Behić Sanny Boy, Eki, Elektro Velić, SAMD Građenje, BA-HAM, Ameo i BC-Gradnja.

Ovim putem Općina Bosanska Krupa se zahvaljuje svim sponzorima na pomoći oko organizacije dočeka Nove godine i poziva građane da dođu na gradsko šetalište, vesele se i uživaju u dobroj muzici, vatrometu, da uz dobre želje zajednički u što većem broju isprate 2015. i dočekaju Novu godinu.