Obavijest o radu sa strankama

Jedinstveni općinski organ uprave Bosanska Krupa, usljed pogoršanja epidemiološke situacije izazvane epidemijom COVID-19, od 25.3.2021. godine (četvrtak) do daljnjeg, zbog provjetravanja i dezinfekcije prostorija, sa strankama neće raditi u periodu od 11.30 do 12.00 sati. Vrijeme koje je inače predviđeno za pauzu, od 10.30 do 11.00 sati, bit će radno.

Molimo građane da u organ uprave dolaze samo kada je to neophodno u rješavanju zahtjeva i ostvarivanju prava, a da za odgovore na pitanja, konsultacije i sl., nadležne općinske službe kontaktiraju putem telefona: 037 961 460 u periodu od 7.30 do 16.00 sati ili mail-a: boskrupa.opcina@gmail.com.

Napominjemo da u prostoru Centra za pružanje usluga građanima sa službenim licima može boraviti najviše pet osoba/stranaka koje su dužne, kako je propisano, nositi zaštitnu masku za lice i držati fizičku distancu od drugih osoba.

U nadi da će narednih dana doći do poboljšanja epidemiološke situacije i da ćemo u skorije vrijeme prevazići ovaj globalni problem građane pozivamo da se pridržavaju svih donesenih mjera. Unaprijed se zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.